Många bollar i luften


Nu har vi bott en vecka i radhuset och det känns toppen! Dock har vi kartonger överallt och en himla oordning. :)
Dixon trivs, han kan ligga ute i trädgården hela dagarna, och vi har 10 meter till skogen och ett lång elljusspår på 1 mil bara några meter ifrån oss.
Förra veckan började vi även en ny kurs. Det är en kurs där man själv bestämmer vad man vill träna på och lära sig och hunden. Vi är endast 3 stycken i gruppen och det innebär att vi hela tiden får den hjälp vi behöver. Nackdelen är att vår käre pojk har gått och blivit kär... i en STOR PUDEL! usch säger matte. Dixon var i princip okontrollerbar. Inte roligt! Har aldrig varit med om detta, han blockade sig helt och hållet. Det blir att kämpa vidare på tisdag med det, han får inte tappa koncentrationen på mig(oavsett hur kär han är)
På kursen kommer jag att jobba lite med jakt lydnad och apportering har vi bestämt. Det ska bli jätte skoj att testa på någe nytt!

Jag har fått sommar schemat och det visar sig att jag jobbar hela helgen då funktions beskrivningen är, har ansökt om ledigt och väntar på svar.Kan bli svårt då många redan har semester då, men jag hoppas!!

Har tagit en massa bilder på sötnosen och de ska läggas upp! Hinner inte det nu, men kommer inom några dagar!
Denna bild är ifrån april då Dixon njöt av skogen och leran!

massa kramar från oss!!!

Kommentarer
Postat av: Monica Tolla o Busan

Det låter som ni hittat ett riktigt bra ställe att bo på :)

Ni måste ju komma också så du får allt muta dem på jobbet så ni kommer.Ja ja vi hoppas verkligen ni också kommer för ju fler ju roligare:)

Tollarspecialen då,kommer ni till den?

Ha det bra och lycka till på kursen

Kram

2010-05-23 @ 21:06:33
URL: http://tolla.zoomin.se
Postat av: Maria och pappa Ace

Fin pojk du har, han ser underbar ut. Låter som ni hittat perfekt boende. Hoppas det löser sig till funktionsbesrkivningen och att ni även kommer till tollarspecialen en sväng för där kommer jag och pappa Ace finnas på plats. kram från Maria och Ace

2010-05-24 @ 12:38:33
URL: http://www.utzi.se
Postat av: Jennie, Phoenix och Dice

Hejsan!



Vi håller alla tummar vi har för att ni ska få ledigt så att ni kan komma på funktionsbeskrivningen. Är så sugen på att att få träffa er och Dixon. Tycker han ser riktigt fin ut på bilderna.



Hur stor är han?



Kram från oss

2010-05-25 @ 07:20:18
URL: http://phoenix.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0