Det går framåt...

Är trött efter natten och morgonen.
Dock var det bara jag som var nervös, Dixon sov som en stock och tyckte jag var jobbig som titta till honom. På morgonen var det som under gårdagen så jag bestämde mig för att ringa veterinären, De hade inte telefon tid förrän mellan 12-13 så det blev att gå hela dagen och vänta. När klockan blev runt halv elva så började jag se en förändring. Han ville leka och kisade inte alls lika mycket med ögonen längre och det rann inte alls lika mycket var ur dom. Förmodligen började droppen att göra verkan. När klockan blev tolv så kändes det dumt att ringa. Vad skulle jag säga? Att han blivit bättre? Nä det blev ingen veterinär idag. Jag hoppas bara att de fortsätter att bli bättre. Det är bara att vänta och se...Veterinär eller en frisk hund?!


Stackars lilla valp

Dixon mår inge bra. Jag åkte till jobbet i morse och min mor kom och hämtade dixon efter två timmar. När hon kom hit så var hans ena öga helt igen klibbat av var och det andra hängde. Det blev ett direkt besök till apoteket med receptet på ögonkräm som jag fick av veterinären senast, då vi fick veta sytomen ifall att han skulle på en infektion..
Han har fått dropp i ögat nu men det blir inte bättre. Han kisar och ser nästan ingenting...
jag torkar lite lätt och han drar bara bort ansiktet. Förmodligen har min lilla valp ont.
Det blir en natt med väckarklockan på så jag kan kontrollera honom under natten. Blir det inte bättre till morgon dagen så blir det veterinärbesök.  Tycker så synd om honom, han som alltid är så energis ligger bara i sin korg och sover, ibland kommer han och lägger huvudet i mitt knä och tycker synd om sig själv.
Stackars lilla valp....

Återkommer i morgon med mer info

Tog ett tag men nu är dom här




Äntligen kommer bilderna upp!
Bara att njuta :)


Dixon och jag i skogen.



Dixon leker med husse


kan ju inte vara sämre än syskonen! hehe..



Fick ett stort ben i julklapp, det smakar mums!



Såhär ser Dixons ögon ut när de är som värst


Avslutar med en bild då Dixon för första gången fick lukta och smaka på vilt. Det blev en vinge från en tjäder.Att komma med den till matte var inte alls kul. :)



Kramar Sandra och Dixon


Vi har inte glömt er!

Jaha nu är det 2010 eller 010 som vissa säger. Nytt år nya möjligheter! Det har varit fullt upp nu i några veckor. Släkt hit och släkt dit att träffa.
Dixon har klarat julen galant, även nyårs natten(inatt) gick utmärkt. Han märkte inte ens av raketerna som small utanför fönstret :) glad är jag över det!
Han växer och blir busigare. Att lyfta på något ben vid pinkeriet går inte. Han verkar inte ens förstått att det är så man ska göra.
Numera får han bara mat två ggr per dag, pga att han ratar lunchen. Nu blir det istället två större mål och det verkar funka bra. Vi har nu anmält oss till en grund kurs som börjar i februari. Det ska bli kul, känns som att vi  båda behöver lite tips, även fast han är SUPER duktig!
Pratar de andra valparna mycket? Dixons mun går i ett, det är inte skall utan något utdraget ljud som han gör med en halv öppen mun. Hahaha det var skoj i början men börjar bli lite små jobbigt nu när han gör så i princip hela tiden så han vill någe, eller är allmänt busig.

Hoppas alla haft en underbar jul (den blev i allafall vit!) och att ni hade en fin natt!
                                  Vi önskar er ett gott nytt år 2010! 

( system kamera är införskaffad så bilder kommer upp till kvällen eller i morgon!)


RSS 2.0