kanske en godkänd bild

Vi har kämpat för en profil bild men är inte nöjda. Här kommer några av försöken. haha!
Annars händer det inte mycket för oss här i Örebro. Vi har en massa snö som just nu smälter så det är blöt och slask ute. Inte kul tycker matte men super kul tycker Dixon, för då kan ju matte göra snöbollar till honom! ;)

Hoppas att alla har det bra.Hur söta är inte halv syskonen? Vi njuter av bilderna. :)
Hur går det för Dice med benet? Dixon sänder några tankar till brorsan som får ta och växa upp nu. hehe! :)
Nä skämt och sido här kommer bilderna:







Kramar från oss!

oj vad mycket snö det är..

Det bara snöar och snöar,när kommer våren?
Dixon älskar snön, han skulle kunna tillbringa hela dagarna ute i snön om han fick.
I torsdags började vi fortsättnings kurs. Vi är sex ägare med hund där.Fem av hundarna är i samma ålder som dixon runt7-8 månader och en är 1,5 år. Vi började lugnt med att bara köra kontakt övningar(vilket dixon inte har någe problem med alls) men vi jobba vidare på det. Försöker få honom att alltid söka min blick, det är vårt mål i allafall:)
Kursen består av praktik med hunden halva tiden och sen teori. Teorin gav mer än jag anat, pratade en del om hundens ursprung och varför den har vissa beteenden. Intressant måste jag medge ;)
För Dixon var det mest jobbigt att inte få leka med de andra hundarna, jag har nog aldrig stött på en hund som "pratar" så mycket som han gör. De andra hundarna la sig ner och vilade, men inte Dixon. Han prata och prata...
Bra träning!

Idag fick min bror och hans sambo hem en hund som oxå är 7 månader, en jackrussel hane. En liten Filip :) super söt, dock väldigt blyg och kaxig. Men det blir kul för Dixon som nu får en jämnårig att leka med.

Det där med profil kort går åt skogen, hahaha... hunden vill inte stå som matte vill. har inte tränat någe på det med honom så vi kämpar. Kort kommer så fort han förstår vad det är jag vill :)

Massa kramar från oss

lite bilder

Var nyss ute och lekte med dixon och fotade lite. Här kommer några bilder, ingen profil bild än dock. Men lovar att det ska fotas ikväll eller i morgon! :)










Kramar från oss!

Det var inte igår!

Hej alla goa och glada!
Jag och Dixon ber så hemskt mycket om ursäkt över vår dåliga uppdatering. Det beror på att jag varit i thailand i två veckor, kom hem i går kväll. Dixon har uinder tiden bott hos min far och hans familj tillsammans med deras golden hane. Det var en "stor" Dixon jag fick hem i morgon. Jag menar kanske egentligen en mer mogen hund som jag fått hem. Det första jag fick se var att han äntligen lärt sig att lyfta på benet. :) Han har även fått en "manligare" look. haha! Så söt och fin! Inte alls lika valp busig... :( han har formodligen lärt sig av stora pojkarna nu!
På torsdag börjar vi grundkurs, det ska bli riktigt kul!
Jag såg att de flesta hade tagit profil kort och självklart ska jag oxå göra det, kommer in så fort jag hunnit tagit det, nu väntar tvättmaskinen på mig och sen ska vi ut och njuta av en lite längre promenad.(har svullat och bara tagit det lugnt i två veckor) jaja semester kallas det ju!

Nä nu vet ni att vi lever, bild kommer snart!

massa kramar från oss

RSS 2.0