Vilken hetta!

Hej!

Dagarna går och det händer inte speciellt mycket. Kursen är avslutad och vi ligger ganska lågt med träning just nu. Varför? hm.. det kanske beror på att det är så varmt att vi inte har någon ork. Ja förmodligen! Igår stod termometern på 33 grader i skuggan. Vilken hetta! Jag klagar inte då jag mycket väl minns vintern vi hade för några månader sen, jag älskar värme! Dock blir man ju rätt seg... Jag har min semster nu den här sommaren och den är på hela 6 dagar. Inte mycket men jag får njuta av det lilla. Dixon och jag har tillbringat dagarna vid en sjö. Underbart! Dixon orkar inte med värmen, han gnäller och gnäller men vid sjön ligger han i vattnet i princip HELA tiden och han njuter till 100% :) Det är semester! ;)

Det var en snabb uppdatering från oss! Vi hör åska långt bort, kanske lite regn på gång?
 
Hej hej!



















Charmtroll

Hej!
Vi har varit grymt dåliga på uppdatering, men vi har följt alla er andras bloggar flitigt. Sommaren har äntligen kommit och Dixon njuter. Han älskar ju självklart att BADA som alla de andra syskonen.
Vi har precis avslutat en kurs oxå. En kurs där vi själva har styrt mycker vad vi velat tränat. Jag och Dixon har kört mycket på rätt korrigering och prövat på massa olika grenar. Vi har testat agility och spår. Båda sakerna ÄLKSADE Dixon. Vilken nos killen har, spårningen var inga problem alls, nosen i backen hela tiden, och bra koll på läget hade han. Att han hitta en rådjursklöv var inte lika roligt i början. Han tittade på matte med skräck i blicken och frågade sig vad sjutton det där var för någe! De andra gångerna förstod han att det var någe roligt!
Agilityn var oxå super rolig, att springa i tunnel vad super kul och vilken fart han har!

bild bomb till er alla!





 



Kullen fyllde 1 år här för några dagar sen! Tänk vad fort det gått... Grattis till alla syskon!

 



Nu drar vi och badar!
trevlig sommar allesammans!
Kramar från oss!


RSS 2.0