Vi ser det snöar, vi ser det snöar....

Ute faller snön tätt och har gjort det hela natten. Trots det så är det inga decimetrar vi talar om, utan cm. :( Men vad gör det? Dixon ääällskar snön! Blev nyss en promenad i ovädret och lite bilder fotades med mobilen. Lägger in några direkt.

Förutom det så vill jag gratta till systern som blev etta i utställningen! Grattis :) Även kul att det gick så bra för brorsan att spåra vilt. Det är en bra kull! :)

Nu märks det även att det börjar bli en unghund som jag lever med. Prövningarna sker hela tiden. Idag är det att hämta stenar ur blomman som är super kul, trots att matte blir arg. Dixon har även lagt döv örat till när vi är ute. Det är ju så mycket roligare att nosa efter andra hundar och jaga små barn. ;)





 


står still

Imorse klev vi upp på vågen. Den visa 13 kg exakt. Det har inte hänt mycket med vikten senaste tiden. Det märks oxå, från att han drog i väg och växte så det knakade så är det nu väldigt stilla.
Hur är det med syskonen? Hur ser siffrorna ut för dom?
Kramar

Inte med i svängarna

Kom precis att tänka på hur länge sen det var Dixon kissade inne.Det är veckor sedan, jag minns inte ens senast, kan vara längre sen sist. Dixon har alltså blivit rumsren. Det har gått i bara farten. Han är så duktig! Han börjar bli stor, oj vad fort det har gått. Jag är inte riktigt med i svängarna tror jag....


RSS 2.0