En besviken tjej meddelar

Tyvär lyckades jag inte få ledig så många dagar och inte den helgen pga att alla extringar redan jobbar. Det är med stor besvikelse som jag och Dixon måste avstå från fuktionsbeskrivningen. Dock sattsar vi på att åka ner till tollarspecialen, och där hoppas vi på att få se några syskon och även pappa Ace! :)

Bilderna kommer, dock har min bror lånat kameran av mig för tillfället men det kommer. Lägger in en nytagen mobil bild istället! :)

Massa kramar från oss






Många bollar i luften


Nu har vi bott en vecka i radhuset och det känns toppen! Dock har vi kartonger överallt och en himla oordning. :)
Dixon trivs, han kan ligga ute i trädgården hela dagarna, och vi har 10 meter till skogen och ett lång elljusspår på 1 mil bara några meter ifrån oss.
Förra veckan började vi även en ny kurs. Det är en kurs där man själv bestämmer vad man vill träna på och lära sig och hunden. Vi är endast 3 stycken i gruppen och det innebär att vi hela tiden får den hjälp vi behöver. Nackdelen är att vår käre pojk har gått och blivit kär... i en STOR PUDEL! usch säger matte. Dixon var i princip okontrollerbar. Inte roligt! Har aldrig varit med om detta, han blockade sig helt och hållet. Det blir att kämpa vidare på tisdag med det, han får inte tappa koncentrationen på mig(oavsett hur kär han är)
På kursen kommer jag att jobba lite med jakt lydnad och apportering har vi bestämt. Det ska bli jätte skoj att testa på någe nytt!

Jag har fått sommar schemat och det visar sig att jag jobbar hela helgen då funktions beskrivningen är, har ansökt om ledigt och väntar på svar.Kan bli svårt då många redan har semester då, men jag hoppas!!

Har tagit en massa bilder på sötnosen och de ska läggas upp! Hinner inte det nu, men kommer inom några dagar!
Denna bild är ifrån april då Dixon njöt av skogen och leran!

massa kramar från oss!!!

RSS 2.0